Ervaringen met De Online Therapeut

Hieronder vindt u ervaringen van enkele cliënten die via online therapie door onze online psychologen geholpen zijn.

 

Online Therapie bij: Angststoornis

Zeer goed geholpen met mijn angststoornis (bang om ziek te worden en/of over te moeten geven) Het heeft nu een plek en ik kan mijn gedachten beter beïnvloeden. Een zeer goed luisterend ook en heel erg vriendelijk

Beoordeeld met een 9,6 op 22 oktober 2020

 

Online therapie bij: Depressie

Ik ben na een hele moeilijk situatie in contact gekomen met mijn therapeut… Ik ben in de sessie die heb aangeboden heb gekregen alleen maar positiever in het leven gaan staan en zie mijn toekomst rooskleurig tegemoet. Goede handvaten meegekregen waardoor ik eindelijk een toekomst voor mijzelf kan zien met aleen maar positieve ervaringen.

Beoordeeld met een 9,8 op 19 oktober 2020

 

Online therapie bij: Depressie

Ik zat enorm in de put door een aantal nare gebeurtenissen. Ik heb lang zelf geworsteld (te lang) maar ik kwam er niet uit. Lianne heeft mij geholpen om de dingen een plekje te geven. Ik heb oefeningen gedaan om anders met mijn emoties om te gaan, waardoor het voor mij dragelijker werd om pijn te voelen en dingen te verwerken. Ik ben heel blij en dankbaar dat het heeft geholpen. Fijne psycholoog.

Beoordeeld met een 9,0 op 13 oktober 2020

 

Online therapie bij: Burn-out

Ik ben zeer te spreken over mijn gesprekken bij Lianne. Ik zou haar omschrijven als een zeer prettig persoon, die oprecht gedreven is om jou te helpen als persoon en daar is ze verbluffend goed in. Lianne is erg allert en zal altijd haar best doen jou op je gemak te stellen. De digitale omgeving is even wennen maar biedt een hoop flexibiliteit en vormt in mijn optiek geen belemmering voor de afspraken. Bedankt Lianne.

Beoordeeld met een 9,5 op 4 oktober 2020

 

Online therapie

Ik heb de behandeling hier als ontzettend prettig ervaren! De oefeningen en gesprekken hebben mij op een hele concrete en praktische manier mijn gedachten doen veranderen, de behandeling was daardoor ook ontzettend effectief voor mij. Er wordt ook veel aandacht gegeven aan wat je zelf prettige oefeningen vindt, er wordt altijd iets voorgesteld maar het verder uitvoeren van die oefening gaat altijd in overleg met jou, werkt het wel of niet en als het niks voor jou blijkt te zijn stelt ze iets anders voor. Echt heel fijn, en effectief! Ik zou dit aan iedereen aanraden!

Beoordeeld met een 9,5 op 2 oktober 2020

 

Online therapie bij: depressie

Zeer prettig geholpen. Persoonlijke benadering en er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen. Mijn behandeling is erg effectief geweest.

Beoordeeld met een 8,4 op 3 juli 2020

 

Online therapie

Ik ben zeer tevreden. Ze hebben mij prettig geholpen.

Beoordeeld met een 9,0 op 1 juli 2020

 

Online therapie bij: depressie

Ik ben goed geholpen. Ik had het gevoel dat ik serieus werd genomen. Ik heb het idee dat de psycholoog weet waar ze het over heeft. Ik voelde mij erg slecht toen ik begon maar met oefeningen ben ik positiever over mezelf gaan denken. Ik kan nu zelf verder. Heel erg bedankt!

Beoordeeld met een 10 op 30 juni 2020

 

Online therapie

Ik ben helemaal tevreden! Ik had niet verwacht dat het mij zou helpen! Maar het heeft me juist echt super goed geholpen!

Beoordeeld met een 9,6 op 20 mei 2020